Over Ananda Jenny

Wat is er mooier dan van je passie je werk maken? Als kind beoefende ik al vele sporten en op mijn 18e was ik een fanatiek bokser. Door de jaren heen verbreedde mijn interesse in sport en zo werd de gym een voor mij vertrouwde omgeving. Tegelijk werd in mijn toenmalige carrière bij een communicatiebureau mijn ondernemerstalent geprikkeld. In 2016 startte ik mijn eigen bedrijf: The Feel Good Trainer.

20 Jaar Training Ervaring
Met meer dan 20 jaar ervaring met training, ben ik een gepassioneerd Personal Trainer die zich niet alleen richt op je hardware [je lichamelijke conditie], maar ook op je software [je mentale welzijn], om zo resultaten te boeken die blijvend zijn.

“If my mind can conceive it, and my heart can believe it, then I can achieve it”

Deze woorden van bokslegende Muhammad Ali spreken mij erg aan en klinken dan ook door in mijn Personal Training en Coaching aan een divers klantenbestand: man en vrouw, jong en ouder en in alle soorten en maten!

Gecertificeerde Personal Trainer
Als een Gecertificeerd Trainer in o.a. The Overload Principle, Personal Hormonal Profiling, Mylogenics en Practical Nutrition, combineer ik mijn uitgebreide ervaring met gedegen kennis. Ik moedig mijzelf en anderen aan om goed te zorgen voor de binnen- en buitenkant: naast mijn werk als Personal Trainer en Coach, haal ik evenveel voldoening uit mijn fitness modellenwerk als uit mijn voortdurende verdieping op gebieden als [mentale] gezondheid, beweging en voeding. Op dit moment geniet ik van de opleidingen van MuscleNerds Health uit Australië. Mijn kennis en ervaring deel ik niet alleen in de privé gym studio, maar ook op mijn socials [Facebook|Instagram|LinkedIn] met volgers van over de hele wereld. Mooie plaatjes? Natuurlijk! Maar ook de uitdagende momenten die ons vaak het meeste leren…

Stap voor Stap!
Met gym training alleen kun je veel bereiken, maar met een rustige geest en het kunnen reflecteren op je mentale welzijn en eetpatronen, kun je een compleet nieuwe levensstijl introduceren: ik help je om weer grip op het stuur te krijgen en om weer plaats te nemen in de driver seat. Niet meteen, maar stap voor stap en met mijn oprechte en enthousiaste support!

Dus, ben je er klaar voor?